Dpf Problems - Mondeo Titanium X Sport Forum - STdriveRS

Jump to content

header
header




Photo

Dpf Problems


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ricky2410

ricky2410

    Getting better

  • Members
  • 331 posts
  • Vehicle Driven:ST TDCI
  • Name:RICKY
  • Location:Essex

Posted 23 June 2018 - 11:29 AM

Mondeo mk4 titanium x 09

I keep getting the eml light on with code p2002. AA has been out and used computer to do Force regen, next day same problem. I keep resting and doing a drive at 2500+ but not worked . Car dose go into reduced power mode sometimes.
I do a 30 mile trip each way to work . I have had a bit of a look under car to see if the 2 rubber pipes look ok . Could not see a break.
What do I do now ?? Help please


Sent from my SM-G935F using Tapatalk
07 mondeo st tdci Panther black
Gw Decat
Racebits ic
K&n panel filler
asbo's
Mij custom twin exit
Eibach Springs
AMD custom remap 196hp -331 Ib/ft

#2 ricky2410

ricky2410

    Getting better

  • Members
  • 331 posts
  • Vehicle Driven:ST TDCI
  • Name:RICKY
  • Location:Essex

Posted 24 June 2018 - 04:10 PM

e7a7faa1687e9f5f9fb938e94f9f480c.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
07 mondeo st tdci Panther black
Gw Decat
Racebits ic
K&n panel filler
asbo's
Mij custom twin exit
Eibach Springs
AMD custom remap 196hp -331 Ib/ft

#3 ricky2410

ricky2410

    Getting better

  • Members
  • 331 posts
  • Vehicle Driven:ST TDCI
  • Name:RICKY
  • Location:Essex

Posted 25 June 2018 - 08:38 PM

After a better look and a bit of a tug it was a broken hose

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
07 mondeo st tdci Panther black
Gw Decat
Racebits ic
K&n panel filler
asbo's
Mij custom twin exit
Eibach Springs
AMD custom remap 196hp -331 Ib/ft

#4 rossphim

rossphim

    Lover of the colour.....perfection blue!

  • Members
  • 908 posts
  • Vehicle Driven:Mondeo 2.2 TDci TXS
  • Name:Ross
  • Location:Moray

Posted 26 June 2018 - 09:13 AM

Well done you!

 

And yes this place is a bit like a morgue now-a-days.

Used to be a hive of activity up till a couple of years ago.

I suspect folks have just moved on to different makes of car.

Shame really as there was some good fun, and meets to be had!

:L  :L  :L


Current ride  : Mk4 TXS 2.2 TDCi in Panther Black

Previous        : Mk3 ST 2.2 TDCi in Performance Blue

Long Ago        : Mk3 2.0 TDCi Zetec in Silver (looked fecking gold to me though!)


#5 waltinator88

waltinator88

    Learner STdriver

  • Members
  • 5 posts
  • Vehicle Driven:Titanium X Sport 09
  • Location:England

Posted 02 November 2019 - 11:08 AM

Hi Ricky2410, I seem to be having the same reduced power problem that you had. Where roughly are the rubber hoses that could be broken if you don’t mind me asking. Might be worth me having a look. Hopefully one of mine is broken and it’s a quick fix like yours was. Regards
Dan


Sent from my iPhone using Tapatalk




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users